select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Nyheter

Millenium Stadium i Cardiff teller ikke lenger som en gyldig bane. Det har sammenheng med at det ikke er blitt spilt en kamp der siden 2012, og det er følgelig ikke lenger mulig å besøke banen. Millenium Stadium ble i sin tid brukt til ligacup/FA cupfinaler da Wembley Stadium var under ombygging. I de siste årene har det walisiske landslaget spilt sine hjemmekamper på Cardiff City Stadium og Liberty Stadium i Swansea.

Dulwich Hamlet rykket opp til National League South foran sesongen 2018/19. Frem til desember har klubben måttet spille sine hjemmekamper på Imperial Fields (som er hjemmebanen til Tooting & Mitcham). Første kamp på klubbens egen bane, Chamipion Hill, var mot Eastbourne Borough 26. desember 2018 og fra denne datoen teller ikke tidligere besøk på Imperial Fields.

Etter flere måneder med forsinkelser, kunne Tottenham Hotspur endelig åpne sin nye bane med kamp  mot Crystal Palace 3. april 2019. Tottenham Hotspur har spilt sine hjemmekamper på Wembley Stadium mens den nye banen, Tottenham Hotspur Stadium, har vært under bygging. Kamper sett på Wembley Stadium teller som besøk på denne banen.

I begynnelsen av juni offentliggjorde Coventry City at klubben skal spille sine hjemmekamper i sesongen 2019/20 på St Andrews Trillion Trophy Stadium i Birmingham. Det er Rugby Union klubben Wasps som eier Ricoh Arena og Coventry City har kun vært leietaker. Foran sesongen 2019/20 kom ikke klubben til enighet med Wasps og Coventry City måtte finne seg et annet sted å spille. I deler av sesongen 2013/14 delte Coventry City PTS Academy Stadium (den gang kjent som Sixfields Stadium) med Northampton Town. 

Gateshead sliter med store økonomiske problemer og ble degradert til National League North. Det betyr at Aldershot Town beholdt plassen i National League selv om klubben egentlig hadde rykket ned. Dette ble klart på årsmøtet i National League lørdag 8. juni 2019. 

Bury ble 27. august 2019 ekskludert av English Football League (EFL) av økonomiske årsaker. Klubben har lenge slitt med store økonomiske problemer og vært for salg siden i desember 2018. Det har vært lange forhandlinger, men den potensielle nye eieren maktet ikke å gjennomføre transaksjonen innen fristen EFL satte. League One vil i sesongen 2019/20 kun bli spilt med 23 klubber. Det betyr at maksimalt antall mulige tellende baner vil være 202 for sesongen 2019/20.

Fra sesongen 2019/20 har det skjedd følgende endringer: East Thurrock United, Truro City, Weston-super_Mare rykket ned fra National League South. Nye klubber er: Dorking Wanderers, Tonbridge Angels og Weymouth. Ashton United, FC United of Manchester og Nuneaton Borough rykket ned fra National League North. Nye klubber er Farsley Celtic, Kettering Town og King´s Lynn Town. I Scottish League Two rykket Berwick Rangers ned og ble erstattet av Cove Rangers

Mange banehoppere har en målsetting om å besøke de 92 banene i de fire øverste divisjonene i England. Fra og med 2015/16 sesongen finnes det en separat liste med oversikt over hvem som har besøkt de disse banene. Listen finnes under menyen Club 92. Når du har greit kunststykket å besøke alle 92 banene, vil du motta en pins fra SBF. Club 92 pins. Den vil normalt bli delt ut på årsmøtet til SBF. Normalt første helgen i november hvert år. Du vil i god tid bli invitert til årsmøtet av en representant fra styret i SBF.